Komiksové střípky: Kterého superhrdinu má nejraději syn Chrise Pratta? Superman se utká s Ku-klux-klanem

A kdy se do Agents of S.H.I.E.L.D. vrátí Ghost Rider?

Jestliže váš otec hraje Star-Lorda v Guardians of the Galaxy, asi by se dalo předpokládat, že to bude váš nejoblíbenější superhrdina. Ale to pro syna Chrise Pratt neplatí. Podle herce má jeho potomek jiného favorita:

"Nevím, jestli si myslí, že je to bezva, ale viděl filmy, ve kterých hraji. Ví, že jsem Star-Lord. Ale ve skutečnosti, když jsem se ho zeptal, ´je tvůj oblíbený superhrdina Star-Lord?, odpověděl, ´Ne, Spider-Man.´ Prostě má Spider-Mana raději."

Tak to muselo být pro Chrise určitě zklamání, ale pořád asi ne tak velké, jako kdyby jeho syn zmínil nějakou postavu od DC. Spider-Man (stejně jako Star-Lord) patří do marvelovského universa.

Druzí Strážci Galaxie mají premiéru už 4. května, ale mladého Pratta asi bude víc zajímat Spider-Man: Homecoming, který do kin dorazí 6. července.

Ghost Rider se vrací

V první polovině čtvrté řady skvělého seriálu Agents of S.H.I.E.L.D. měl výraznou roli Robbie Reyes alias Ghost Rider (Gabriel Luna), ale už jsme ho nějaký ten pátek neviděli. Ovšem, můžeme se těšit na jeho návrat a to v epizodě nazvané World´s End, která poslouží jako finále čtvrté řady (doufejme, že ne celého seriálu, i když s ohledem na sledovanost by to nebylo až takové překvapení).

Detaily návratu Ghost Ridera nejsou známy, ale podle všeho se objeví, aby pomohl hrdinům vyřešit situaci s alternativní realitou v podobě Framework.

Daný díl bude mít premiéru 16. května.

Superman vs rasisti

Superman už se utkal s hromadou různých protivníků a byl mezi nimi i neblaze proslulý Ku-klux-klan. S ním Superman poměřil síly v radiové hře ze čtyřicátých let.

O vzniku této produkce byla napsána kniha Superman Versus The Ku Klux Klan: The True Story of How the Iconic Superhero Battled the Men of Hate a právě na její motivy vzniká film.

Tedy, asi je trošku zklamáním, že nepůjde o podívanou, ve které se Superman opravdu porve s členy Ku-klux-klanu, ale i tak by mohlo jít o zajímavou záležitost. Dočkáme se v ní zmapování událostí, které vedly ke vzniku radiové hry a také se dozvíme více o příběhu bývalého člena klanu, který se v utajení vydal zpět mezi své bývalé "bratry".

Datum premiéry zatím stanoveno nebylo.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat