Komiksové střípky: Fotky ze Spider-Mana. Kterého skvělého záporáka z Arrowa dlouho neuvidíme?

Pár komiksových zajímavostí.

John Barrowman jako Malcolm Merlyn
Malcolm Merlyn (John Barrowman) je důležitým hráčem ve většině komiksových seriálů stanice The CW a pravidelně ho tak máme možnost vídat na obrazovkách. V příští televizní sezóně to ale už platit nebude. John Barrowman oznámil, že v ho následujících měsících neuvidíme v žádném z komiksových seriálů od The CW.

Jaký je důvod, to řečeno nebylo. Zda jde o rozhodnutí herce nebo jeho postava zemře, to na akci Planet Comic-Con nezaznělo. Jasné je jen to, že v televizní sezóně 2017/2018 se bez něj budeme muset obejít.

Komiksové trio

Brzy se dočkáme třetí pokusu o zfilmování Spider-Mana, tentokrát s podtitulem Homecoming a v něm uvidíme jako Petera Parkera/Spider-Mana Toma Hollanda, ale také se dočkáme Tonyho Starka/Iron Mana v podání Roberta Downeyho Jr.. A právě on a Holland zveřejnili několik zajímavých fotografií, na kterých je kromě nich také Jon Favreau, režisér a představitel Happy Hogana ze série Iron Man (k vidění bude i ve Spider-Manovi).

O co konkrétně jde, to upřesněno nebylo. Není jasné, zda jde o snímky z dotáček pro Homecoming nebo nějakou propagační akci, ale ať tak nebo tak, je to milé vidět pány pohromadě.


Příspěvek sdílený ✌️ (@tomholland2013),

Příspěvek sdílený ✌️ (@tomholland2013),

Spider-Man: Homecoming bude mít premiéru 6. července.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat