Komiksové střípky: Co si Stephen Amell myslí o čtvrté řadě Arrowa? Představitelka Felicity chce trojku s Oliverem a Black Siren. Kdy bude v Gothamu Harley Quinn?

A co říká představitelka Iris na finále třetí řady Flashe?

Čtvrtá řada seriálu Arrow je mnohými považována za tu nejhorší a někteří fandové by na ni asi nejraději zapomněli. Ale představitel Olivera Queena/Green Arrowa Stephen Amell si nemyslí, že byla zase tak špatná:

"Víte, zkusili jsme v té řadě magii. A musíme zkoušet v seriálu různé věci. V šesté řadě zkusíme věci, které budou fungovat. A zkusíme věci, které fungovat nebudou. A ve čtvrté řadě byla spousta věcí, které jsem zbožňoval, ale lidem se nelíbily. Spoustu věcí v různých řadách zbožňují a lidem se nelíbí a stejně tak jsou tam věci, které se mi nelíbí a lidi baví, což je běžná součást sledování seriálu..."

Stephen také poznamenal, že byl moc rád, že byl v seriálu Neal McDonough (Damien Darhk) a chtěl by ho zpět. S tím se ale zřejmě nedá počítat. Pochybuji, že ho v Arrowovi v blízké době uvidíme (a pokud ano, tak půjde jen o cameo).

A stejně tak se asi nedočkáme nápadu, který má představitelka Felicity Emily Bett Rickards. Ta by totiž stála o milostný trojúhelník mezi Felicity, Oliverem a Black Siren (Katie Cassidy):

"Na to bych se podívala. Na takovou show bych se podívala!"

Je to zajímavé představa, ale moc bych s něčím takovým nepočítal. I když člověk nikdy neví, třeba tvůrci s něčím takovým přijdou.

Co říká představitelka Iris na závěr třetí řady Flashe?

Nedávno jsme měli možnost vidět finále třetí řady Flashe. Některým se líbilo, jiní měli určité výhrady. A co na závěr třetí série říkala Candice Patton (Iris West)?

"Vzpomínám si, že za mnou přišel Andrew Kreisberg (jeden z tvůrců seriálu, pozn. redakce) a řekl mi, jak to vše dopadne a já si vybavuji, že jsem mu řekla: ´To je tak skvělé. Holky a kluci bude nadšení z toho, že ona bude tím, kdo nakonec zastřelí Savitara.´... Je to posilující, je posilující, že Iris, která byla svým celou řadu způsobem dámou v nesnázích a potýkala se s tím, že ji Savitar ohrožoval, bude tou, kdo rozhodne o jeho posledním výdechu."

SOUVISEJÍCÍ: RECENZE TŘETÍ ŘADY FLASHE

Bylo to docela nečekané, co říkáte?

A když už jsme u těch drsných holek, tak už se nějakou dobu ví, že se v seriálu Gotham objeví Harley Quinn. Asi vás zajímá, kdy to bude. O tuhle informaci se podělil David Mazouz (Bruce Wayne):

"Bude ve finále. Dívejte se."

Závěr aktuální řady bude mít premiéru už 5. června, takže se fandové téhle šílené slečny dočkají velmi brzy.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat