Jak to vypadá se čtvrtým dílem série komedií Austin Powers?

Proč ještě nevznikl?

Série Austin Powers sice není zrovna miláčkem recenzentů (i když kritiky nejsou tak drsné jako u mnoha jiných komedií), ale finančně je úspěšná. Dohromady vydělala téměř 680 milionů při celkovém rozpočtu 112,5 milionů dolarů.

Dalo by se tak předpokládat, že vznikne i čtyřka. Ale ta stále není na světě a to od premiéry třetího dílu uběhlo už nějakých 15 let.

Proč k tomu ještě nedošlo? Na to zná odpověď režisér všech tří filmů Jay Roach:

"Mluvíme o tom už 15 let. A také jsme řekli, že to nechceme udělat, pokud nepřijdeme s něčím, co co bude odpovídat představě, kterou máme. Dokud Mike nebude mít pocit, že má nápad, který si zaslouží natočit, nedojde k tomu. Ale pokud ano, pak jsme se všichni shodli na tom, že bychom byli velmi rádi, pokud bychom se mohli vrátit."

Miku Myersovi se musí přičíst k dobru, že na vznik čtyřky netlačí, přestože jeho kariéra trochu pokulhává. Mnoho jeho kolegů se v podobném případě vrátí ke svým úspěšným projektům a snaží se z nich ještě něco "vydojit", ale Mike očividně ne a hodlá natočit čtyřku, až ve chvíli, kdy bude mít pocit, že mají povedenou zápletku.

Stáli byste o čtyřku?


Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat