Jak to bude s budoucností série Rychle a zběsile? Kdy a na které filmy se můžeme těšit?

Zběsilá jízda pokračuje.

Série Fast & Furious má aktuálně na kontě více než pět miliard dolarů, takže není divu, že filmové studiu Universal má naplánovanou budoucnost Rychle a zběsile asi do roku 2297. To samozřejmě přeháním, ale dočkáme se minimálně dalších dvou standardních filmů a jednoho spin-offu s Hobbsem (Dwayne Johnson) a Deckardem (Jason Statham).

Fast & Furious 9 bude mít premiéru 18. dubna 2019 a zdá se, že v něm Dom (Vin Diesel) a Deckard budou relativně zadobře (alespoň na začátku). Řešit se bude například to, že Cipher (Charlize Theron) je stále na útěku a bylo také potvrzeno, že se v nějaké formě vrátí Han Lue (Sung Kang), což by mohlo situaci mezi Deckardem a Domem dost zkomplikovat. Také se spekuluje o tom, že uvidíme Briana (Paul Walker), naznačili to jeho bratři, kteří ho po jeho smrti "dublovali". Na druhou stranu, tvůrci tomuto nápadu příliš nakloněni nejsou.

Fast & Furious 10 dorazí do kin 1. dubna 2021 a mělo by jít o uzavření trilogie, kterou odstartoval osmý díl. O ději jako takovém se nic neví, ale samozřejmě se spekuluje. Například o tom, že bychom se mohli posunout více do budoucnosti, kdy bude syn Miy (Jordana Brewster) a Briana už relativně velký a promluví do děje, případně v něm bude mít výraznou roli Domův a Elenin (Elsa Pataky) syn nebo možná oba. Jeden z tvůrců se pak nechal slyšet, že by mělo jít o závěr celé série. A dost na tom trval. Jenže znáte Hollywood, máloco je definitivní.

Vlastní film Deckarda a Hobbse

U toho se zatím neví, kdy bude mít premiéru, ale předpokládá se, že by mohl vyplnit mezeru mezi devítkou a desítkou, tedy k vidění by mohl být v roce 2020. O ději jako takovém se nic neví, ale objevily se dohady, že ve filmu uvidíme scénu, která měla být původně v sedmičce a ve které se dvojice nejdříve chystá zmlátit se jako žito, ale následně se rozhodne spolupracovat.

Baví vás stále série Rychle a zběsile nebo už je toho moc?

Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat