Hra o trůny: Válka je tady a není před ní úniku. A co dalšího prozradili herci a tvůrce o další řadě?

Hvězdy seriálu se rozpovídaly.

Sedmá řada Game of Thrones bude kratší, to už víme dlouhou. Místo deseti epizod jich bude sedm. Člověk by si řekl, že tím pádem nebudou mít postavy tolik prostoru, ale opak je pravdou.

"Když jsem poprvé četla scénáře k téhle řadě, řekla jsem si: ´Kruci, budu se muset naučit více řádek textu!´ Pravdou je, že jsme tentokrát natáčeli déle. Nevím, jak se to mohlo stát," poznamenala Emilia Clarke (Daenerys Targaryen).

Podobně mluví i Peter Dinklage (Tyrion Lannister):

"Na téhle řadě jsem pracoval víc, než v minulosti."

Jak je to možné, přestože uvidíme o tři epizody méně? To vysvětlil jeden z tvůrců seriálu Dan Weiss:

"Zabili jste hromadu postav, na lidech, kteří zbyli spočívá více dramatické váhy. Každý dostane větší kus koláče." Jak se svět začíná sbližovat, postavy, které se dosud nesetkaly, se setkají a v každé dějové lince je více hlavních postav, než kdykoliv předtím. Od chvíle, kdy Tyrion překročil Úzké moře a setkal se s Dany, je tu hlavní směr. A mít je společně na place je pro nás skutečným privilegiem."

SOUVISEJÍCÍ: SKVĚLÝ TRAILER NA SEDMOU ŘADU GAME OF THRONES

Carice van Houten (Melisandre) se pak nechala slyšet:

"Jednotlivé dějové linky se propletou a myslím, že bude vzrušující to sledovat. Válka opravdu začala. Všichni víme, že tu není úniku. Jak unikneme před tím, co přichází? Všichni jsou uvězněni. Rozběhlo se to."

Jak je vidět, máme se na co těšit. Prvního dílu se dočkáme 16. července.

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat