Hra o trůny: Jaká scéna byla pro představitele Hodora nejtěžší?

To asi neuhodnete. POZOR, SPOILERY!!!

Herecká práce je sice obvykle dobře placená, ale také náročná. Některé scény není úplně radost točit. A své o tom ví i herci z Game of Thrones. Například Kristian Nairn, který ztvárňoval Hodora, nerad vzpomíná na natáčení jednoho konkrétního momentu. A pokud si myslíte, že to byla smrt jeho postavy, tak se pletete. Tedy částečně, odchod Hodora byl sice nepříjemný, ale byla tu totiž ještě jedna o něco horší chvíle:

"Samozřejmě scéna smrti a nahá scéna, což pro mě byl pravděpodobně nejvíce traumatický den v mém životě. Nikdy jsem si nepomyslel, že se budu promenádovat Carryduffu nahý, aniž by mě zatkli! Bylo to o to více ponižující, že jsme měli obrovskou umělou část těla a byla připevněna lepidlem k mé vlastní mužské oblasti. Můžu vám říct, že to nešlo sundat snadno! Bylo mi líto kostymérky... to, co protrpíte pro umění! Byla to jedna z nejhorší a současně nejzábavnějších zkušeností."

Kristiana naprosto chápu, já se stydím svléknout i do plavek. Natož se prohánět nahý před štábem, který tvoří několik desítek lidí. Ale herecké práce si holt někdy žádá, abyste se vykašlali na stud a ukázali se tak, jak vás příroda a maskéři stvořili.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat