Hra o trůny: HBO u sedmé řady tvrdě bojuje proti spoilerům. Jak?

HBO se hodlá bránit spoilerům zuby nehty.

Spousta seriálových tvůrců se snaží zabránit tomu, aby bylo vyzrazeno cokoliv podstatného z příběhu dříve, než si to přejí. Což není vůbec snadné. Své o tom ví stanice HBO, jejíž velehit Game of Thrones se potýká se spoilery téměř od samého počátku.

V případě sedmé řady, která bude mít premiéru 16. července, hodlá HBO dohlédnout na to, aby možnost spoilerů minimalizovalo. Jak? To prozradila Nathalie Emmanuel (Missandei):

"V každém případě přitvrdili v tom, kdo má scénáře a jak jsou jim dodány. Musíte se na podívat z digitálního úhlu pohledu. Nepošlou nám to, pokud naše emaily nemají ověření ve dvou úrovních. Na natáčení můžete dostat poznámky, ale musíte se podepsat a vrátit je předtím, než odejdete. Pokud ne, budou vás uhánět, dokud je nevrátíte!"

Filmaři prostě nechtějí, aby se diváci dozvěděli něco, co má být velkým překvapením, které nás během sledování Game of Thrones posadí na zadek. A všichni víme, že spoilery se na internetu šíří rychleji než nahé fotky celebrit.

Ale přestože se HBO snaží udržet děj pod pokličkou ze všech sil, je jasné, že ne vždy se to povede. Nemám pochyb o tom, že se stejně vyrojí různé informace o příběhu.

Jaký je váš názor na spoilery?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat