Fanoušci jsou naštvaní, protože vzniká nový Hellboy bez původního obsazení a štábu. Je rozčílená i herečka z předchozích filmů?

Selma Blair se ozvala.

Před pár dny se objevila informace, že sice nebude třetí díl Hellboye, ale místo toho uvidíme reboot, který bude drsnější a nabídne nový štáb i herce (celý článek). 

Byť to zní docela lákavě, tak někteří fandové předchozích filmů nejsou úplně nadšení, že vzniká projekt bez původních herců a tvůrců. 

K novému filmu už se stačil vyjádřit první představitel Hellboye Ron Perlman a teď se ozvala také Selma Blair, která v prvních dvou filmech ztvárnila Liz Sherman.

SOUVISEJÍCÍ: CO ŘÍKÁ RON PEARLMAN NA NÁPAD NATOČIT REBOOT HELLBOYE?

Nevypadá to, že by byla naštvaná. Alespoň ne podle toho, co vzkázala na Twitteru pravděpodobnému novému představiteli Hellboye Davidu Harbourovi:

"Je vyprávěn jiný příběh. Užijte si nejlepší čas vašeho života můj drsňácký cupcaky dlabající kamaráde. X Selma."

Herečka se na rozdíl od mnoha fanoušků smířila s tím, že právoplatný třetí díl nevznikne a popřála novému herci, aby si natáčení pořádně užil. 

Sice rozumím tomu, že jsou někteří zklamaní, protože trojka nebude, ale měli bychom si také přiznat fakt, že první dva díly jsou sice oblíbené, ale ne zrovna výdělečné, takže není až takovým překvapením, že se Hellboy vydá jiným směrem. 

Jak jste na tom vy? Vadí vám, že vznikne reboot?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat