Do pokračování filmu Avatar míří hvězda seriálu Živí mrtví: Počátek konce

První nováček v obsazení.

Na další díl Avatara si ještě počkáme, konkrétně do 18. prosince 2020, ale už teď se pracuje na plánované čtveřici pokračování. Tím pádem se začínají obsazovat i nové role a prvním hercem, který se přidá k původnímu hereckému ansámblu bude Cliff Curtis.

Ten je v současné době jednou z hlavních hvězd seriálu Fear the Walking Dead, ale zřejmě má nějaký volný čas, protože podepsal smlouvu na všechny čtyři filmy.

Herec ztvární postavu jménem Tonowari, vůdce klanu Metkayina, který sídlí na útesu. O jak výraznou roli půjde zatím není známo, ale malá určitě nebude s ohledem na to, že herce (nebo jeho mimiku) uvidíme ve všech čtyřech filmech.

Bohužel zatím nejsou známy detaily o příběhu žádného z následujících Avatarů. Tedy až na ten, že by se dvojka měla točit kolem oceánů na Pandoře. To alespoň před nějakou dobou tvrdil režisér James Cameron.

Uvidíme, co pro nás mají tvůrci přichystáno. Já například doufám, že příběh bude o něco zajímavější, než v případě jedničky, která sice byla vizuálně oslňující, ale dějově ne úplně vyladěná.

Zdroj: EW

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat