Dalším film Judge Dredd? Asi ne, ale těšit se můžete na seriál

I to je dobrá zpráva.

Druhý film inspirovaný komiksy Judge Dredd, který měl premiéru v roce 2012 byl fajn. Ale bohužel finančně příliš neuspěl (rozpočet se pohyboval kolem 40 milionů, tržby byly jen 41,5 milionů dolarů). Další film tak zatím nevznikl, přestože po něm oddané fanouškovské jádro neustále volá.

Pro milovníky Dredda mám dobrou zprávu. Film sice nebude, ale v plánu je seriál. Ten ponese název Judge Dredd: Mega City One a už se na něm pracuje. Zatím ale není jasné, kdy bychom se mohli dočkat premiéry.

Co je potěšující, je fakt, že se na seriálu budou podílet Stuard Ford a Jason a Chris Kingsleyovi, kteří pracovali i na filmu z roku 2012.

"Jedená se o jeden z důležitých sci-fi materiálů, které zrají jako víno. Nejen, že jde o bohatý svět obsahující štiplavý společenský komentář, ale také je to skvělá zábava! Jako pro fanouška komiksů a obou filmů je pro mě snem pracovat s Jasonem a Chrisem na adaptaci pro televizi," prohlásil prezident produkční společnosti IM Global Television Mark Stern.

Jason a Chris se nechali slyšet: "Jsme velmi nadšení, že se vydáváme na dobrodružství v podobě přivedení Judge Dredd Mega-City One na obrazovky. Díky zástupu fanoušků, kteří neustále vyvíjeli tlak skrze sociální média a spoustě práce a entusiasmu cílíme na velkorozpočtovou produkci, která uspokojí naše široké komiksové publikum a ještě větší běžné publikum."

Tak snad to bude taková zábava jako filmová verze (ta druhá).

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat