Cyborg z Justice League dostane vlastní film. A sólovku Flashe by mohl režírovat tvůrce Forresta Gumpa

Pár informací z komiksového universa DC.

Díkybohu za Wonder Woman, říkají si asi šéfové firem DC a Warner Bros.. V poslední době to totiž jejich komiksové filmy nemají lehké. Batman vs Superman (2016) a Suicide Squad (2016) nedopadly podle představ, u sólovky Batmana se střídají tvůrci jako na běžícím pásu, stejně tak u Flashe a pokud jde o Justice League, tak se nedávno objevily zvěsti, že se musela několikrát výrazně předělávat (i když to zaměstnanci Warner Bros. popírají). Světlem naděje je tak právě Wonder Woman, kterou recenze hodnotí jako nejlepší film od DC od dob Temného rytíře (2008).

Ray Fisher jako Cyborg
Ale bez ohledu na potíže, Warner Bros. nepolevuje v přípravách dalších filmů. Aktuálně bylo například potvrzeno, že se své sólovky dočká Cyborg (Ray Fisher), který se poprvé představí právě v Justice League.

SOUVISEJÍCÍ: ŽÁDNÉ VELKÉ PŘETÁČKY U JUSTICE LEAGUE NEBYLY, TVRDÍ ZAMĚSTNANEC FILMOVÉHO STUDIA

Film by se měl objevit v roce 2020, ale ještě předtím měl mít Cyborg výraznou roli v sólovce Flashe. A spojení "měl mít" je na místě, protože vůbec není jasné, jako to s Flashem bude. Ten nedávno přišel už o svého druhého režiséra a hledá se třetí. Tím by podle aktuálních spekulací mohl být oscarový Robert Zemeckis (Forrest Gump).

Aktuálně se neví, kdy by Flash měl dorazit do kin. Je tak možné, že by sólovka Cyborga mohla mít premiéru dříve než film nejrychlejšího muže světa.

Justice League bude mít premiéru 16. listopadu tohoto roku, ještě předtím se dočkáme Wonder Woman (1. června).
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat