Živí mrtví: Premiéra osmé řady bude jednou z nejlepších epizod, tvrdí představitel Ricka

Opravdu?

Závěr sedmé série The Walking Dead nebyl úplně ideální (recenze). Ale zdá se, že osmá řada by nám měla spravit chuť. Alespoň to tak vypadá podle toho, co prohlásil Andrew Lincoln (Rick Grimes):

"Já vím a vy víte, že přijdeme s jednou z nejlepších epizod, o které jsme se kdy pokusili, odstartujeme s ní další řadu. A bude to stá epizoda, což je jedna z nejlepších. Je to velký milník a víte, bude to velká věc, protože spousta lidí ze štábu a pár lidí z obsazení odešlo během těchto náročných a upocených a krvavých společných mil. Takže je to velký úspěch a jsem si jistý, že Scott Gimple plánoval už před čtyřmi lety, že ve sté epizodě propukne plnohodnotná válka."

Nejsem asi sám, kdo se těší na právoplatnou bitevní vřavu. V tomto ohledu bylo finále sedmé série zklamáním, akce bylo jen poskrovnu.

A obecně byla sedmá řada poměrně pomalá (někdy až moc) a akčních momentů bylo jen pár. To snad osmá série napraví. Nic proti epizodám věnovaným jednotlivým postavám, ale diváci chtějí i pořádná zombie jatka, nejen filozofování o těžkém životě ve světě plném nemrtvých.

Kdy začne nová série, to se zatím neví, ale dá se předpokládat, že někdy v říjnu.

Jak sem vám líbila sedmá řada?

Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat