Živí mrtví: Počátek konce dostanou čtvrtou řadu, ale dojde v ní k pár změnám

K jakým?

Prequel/spin-off k The Walking Dead nazvaný Fear The Walking Dead sice není tak úspěšný jako starší bratříček, ale i tak generuje pro stanici AMC slušná čísla sledovanosti. Není tak divu, že byl potvrzen vznik čtvrté řady. I když je trošku překvapením, že k tomu došlo už před premiérou třetí série (ta začne 4. června).

Ovšem, v případě čtvrté řady se odehraje pár změn. Konkrétně na pozici showrunnera (dohlíží na každodenní natáčení). Před nějakou dobou bylo oznámeno, že z ní odchází spolutvůrce seriálu Dave Erickson.

Davea nahradí dvojice Andrew Chambliss a Ian Goldberg, kteří sbírali zkušenosti jako scenáristé a producenti seriálu Once Upon a Time, ale také na hromadě jiných seriálů (Chambliss například na výtečném historickém hitu Spartakus).

Další změnou je, že se výkonné produkce ujme jedna z hlavních postav ze štábu The Walking Dead a to Scott M. Gimple.

Jde tedy o člověka na pravém místě, může se s tvůrci Počátku konce podělit o hromadu zkušeností. I když pravdou je, že možná pár rad potřebuje spíše on, The Walking Dead v poslední době není úplně to pravé ořechové. Ale to už je zase jiná zombie pohádka.

Sledujete Fear the Walking Dead?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat