Živí mrtví: Negan už měl být dávno pod drnem, prozradil tvůrce

Nakonec ale autor komiksu změnil názor. POZOR, SPOILERY!!!

Negan (Jeffrey Dean Morgan) je jedním z nejvýraznějších záporáků v komiksu a také v seriálu The Walking Dead. A je docela překvapením, že v kreslené i hrané podobě stále žije (víme, jak to obvykle dopadá se zápornými postavami). Faktem ale je, že spolutvůrce komiksu/seriálu Robert Kirkman chtěl Negana odstranit velmi brzy:

"To, že Dwight zradil Negana během války, k tomu došlo tak nějak přirozeně v průběhu toho, když jsem komiks psal, neplánoval jsem to od začátku. Negan měl původně zemřít ve 108. části komiksu, takže by v komiksu byl... pouze v devíti sešitech. Ale tahle postava se mi zalíbila, takže jsem toho pro něj připravil víc."

Obecně sice Kirkman plánuje dopředu, ale také se nebojí improvizovat:

"V případě The Walking Dead plánuji hodně, vždy vím, kam mířím... ale mít svobodu změnit názor a upravit příběh, který jste plánovali, upřímně... to dělá situaci ještě lepší."

A zrovna u Negana je asi spousta lidí ráda, že dál žije. Přece jen, je to zajímavý padouch. Je sice pravda, že v případě jeho seriálové verze existují určité výhrady, ale i tak patří k nejzapamatovatelnějším zloduchům z The Walking Dead.

Který padouch z Živých mrtvých je váš favorit?

Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat