Živí mrtví: Které nováčky uvidíme v 8. řadě? A jak se herci připravují na smrt svých postav?

Co čekat od další řady?

Natáčení další řady The Walking Dead by mělo začít až v létě (pokud tvůrcům nezkomplikuje plány případná stávka scenáristů), ale už teď je jasné, že v seriálu uvidíme pár nováčků. Kterých?

SOUVISEJÍCÍ: OSMÁ ŘADA THE WALKING DEAD MŮŽE MÍT ZPOŽDĚNÍ

Budou jimi Abbud, což bude americký muslim, který bude sympatický, ale také bude mít komplikovanou minulost, navíc to není zrovna kliďas a ne vždy se mu bude dařit vychází s ostatními. 

Dalším nováčkem bude Dillon, pohledný dvacátník, bývalý dělník se smyslem pro sarkasmus. Očekává se, že Dillon bude mít v seriálu výraznější roli.

V komiksu Abbuda, ani Dillona nenajdete, ale je tu možnost, že se jedná o komiksové postavy, jejichž jména byla změněna. Případě může jít o postavy vytvořené speciálně pro seriál (stejně jako v případě Sashy nebo Daryla).

Mimochodem, všichni víme, že skoro žádný z hrdinů/záporáků z Živých mrtvých není v bezpečí. Herci si tak nemohou být jistí, jestli v následujících epizodách jejich postava nezemře. Jak se s tím vypořádávají? To prozradil Steven Ogg alias Simon:

"No, vždy říkám... podívejte, všichni jednou zemřou, že? Všichni v seriálu jednou zemřou. Takže to beru tak jak to je, až k tomu dojde, tak k tomu dojde a až se to stane, budu pravděpodobně brečet a hroutit se stočený do klubíčka a pronesu, ´Proč? Proč já?´Ale to k tomu patří. Speciálně ve světě, ve kterém víte, že máte omezený čas."

S ohledem na statistiku úmrtnosti v The Walking Dead je opravdu asi praktické připravovat se na to, že člověk nebude v seriálu X dalších let. Může se to stát, ale moc pravděpodobné to není. Takže by si herci měli připravit kapesníky.

Která postava by vám chyběla nejvíc? A která naopak nejméně?

Zdroj: ScreenRant
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat