Živí mrtví: Je možné, že se vrátí Lori?

Co na to její představitelka?

Lori (Sarah Wayne Callies) je jednou z mnoha hlavních postav z The Walking Dead, které neskončily zrovna dobře. Prostě a jednoduše zemřela (a ne moc poklidnou smrtí). Ale v seriálovém a filmovém světě nemusí být smrt definitivní. A tak se server CB zajímal o to, zda by se herečka chtěla vrátit. Co na to odpověděla?

"Ano, velmi ráda. Ale nebylo to nikdy navrženo. Nemyslím si, že je to něco, co je na pořadu dne. Domnívám se, že se příběh posouvá odlišnými směry a opravdu nevím, co se děje v komiksech. A pokud vím, Rick nemá žádné náhodné sny o Lori... Pokud mi ale Scott (Scott M. Gimple, aktuální showrunner, pozn. redakce) někdy zavolá a řekne ´Potřebuji tě zpět, ´ já na to budu reagovat, ´Jasně chlape.´ Mám toho kluka ráda. Je to zvláštní věc, protože je to úplně jiný seriál. Nikdy jsem v seriálu nebyla, když na něj dohlížel Scott a neznám většinu z obsazení. Znám Andyho, Melissu, Normana a Chandlera. Tím to končí. Tím chci říct, že to jsou lidé z první řady. Hádám, že Lauren je také stále v seriálu. Ale pokud se bavíme o lidech, se kterými jsme začali..."

Bylo by velkým překvapením, kdyby se Lori v seriálu znovu ukázala. Děj se skutečně posunul výrazně dopředu (Lori zemřela ve třetí řadě) a scenáristé by museli přijít s hodně dobrým vysvětlením, proč se Rickovi, případně někomu jinému zjevila právě ona.

Upřímně řečeno bych si to uměl představit například v závěrečném dílu, ale toho se asi jen tak nedočkáme.

Stáli byste o návrat Lori?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

1 komentářů: