Živí mrtví: Co by Abraham řekl na Eugenovu zradu?

Tedy, pokud by ještě mohl mluvit. POZOR, SPOILERY!!!

Abrahama (Michael Cudlitz) a Eugena (Josh McDermitt) z The Walking Dead pojilo dlouhé (řekněme) přátelství, takže když Abrahama zabil Negan (Jeffrey Dean Morgan), Eugena to samozřejmě zasáhlo.

Ale očividně ho to spíše vyděsilo, než aby truchlil nad ztrátou přítele a tak se později přidal na stranu Negana a jeho Saviors.

Co by na to asi řekl Abraham? Byl by zaskočený? Nad tím se zamyslel jeho představitel:

"Myslím, že to velmi, ale opravdu velmi odpovídá téhle postavě. To je přesně onen chlapík, kterého jsem praštil do obličeje u hasičského auta. Přežívá. Jde o někoho, kdo hledá ochranu a uvidí osobu, u které má dojem, že ho může ochránit před tím, aby byl zabit, co ho asi potom napadá? Řekne ne? Bude jí vzdorovat? Porazí nějakým způsobem Negana? Možná může nakonec otrávit všechno jejich jídlo a všechny je zabít, ale ne dnes! On přežívá! Myslím, že by tím Abraham nebyl překvapen, ale upřímně, pokud by byl Abraham stále naživu, Eugene by zůstal jeho spojencem. A to kvůli dynamice a vztahu mezi touhle dvojicí, kdy Abraham chrání Eugena a teď Eugene hledá ochranu jinde."

Jakkoliv se vám nemusí chování Eugena líbit, tak Michael má pravdu. Něco takového se od Eugena dalo očekávat. Chce přežít, to je jeho priorita, vztahy a čest jsou až na druhém místě. A pokud mu někdo, kdo před ním zavraždil dva lidi hodně nepěkným způsobem, nabídne, že ho vezme pod svá ochranná křídla, je pro "srábotku" jako je Eugene skoro nemožné říct ne.

Není sice vyloučeno, že Eugene opravdu nějakým způsobem pomůže svým bývalým spojencům, ale zatím to nevypadá, že by se k tomu chystal.

Překvapil vás Eugene nebo jste něco takového, stejně jako Michael, čekali?

Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat