V Gothamu se objeví Ra´s al Ghul. Jak to ovlivní seriál?

Do Gothamu míří legendární záporák.

Ra´s al Ghul patří k nejvýraznějším záporákům z Batmanovského universa a bylo tak jasné, že ho dříve nebo později uvidíme i v seriálu Gotham. Je to tady. Ra´se dostal na starost Alexander Siddig a je jasné, že příchod oblíbeného padoucha bude mít na seriál velký dopad. Jaký? To prozradil výkonný producent John Stephens:

Alexander Siddig
"Bude odpovědí na otázku, kterou jsme si kladli už nějakou dobou... od chvíle, kdy jsme začali vnímat síly pracující v Gothamu. Předložili jsme tuhle hádanku o tom, kdo je za všemi těmi událostmi. Jeho odhalení na to bude odpovědí a také odpovědí na další otázku, ostatně jde o důležitou postavu v příběhu Batmana. Jaké jsou jeho plány? Jaké jsou jeho plány pro Bruce a jak to vlastně změní Bruce, protože setkání Bruce s Ra´s al Ghulem určitě ovlivní jeho vztah s Alfredem."

Tvůrci by měli být hodně pečliví a pořádně si rozmyslet, co s Ra´sem provedou, protože jde o oblíbenou postavu a fandové budou chtít, aby její účast v Gothamu stála za to. A podle toho, co prozradil John by měla.

Jste rádi, že se Ra´s objeví v seriálu Gotham?

Zdroj: TV Guide
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat