V čem se bude lišit seriál o mladém Sheldonovi od Teorie velkého třesku?

Jaké budou rozdíly mezi těmito dvěma seriály?

S ohledem na úspěch The Big Bang Theory, která patří k nejsledovanějším seriálům současnosti, není divu, že stanice CBS pracuje na spin-offu o mladém Sheldonovi (Iain Armitage). Vlastně je překvapením, že trvalo tak dlouho, než někdo s podobným nápadem přišel.

Ale to v tuhle chvíli už není podstatné, prostě a jednoduše příští rok by na obrazovky měl dorazit sitcom Young Sheldon. Ale jestli čekáte, že půjde o "kopii" Teorie velkého třesku, tak se mýlíte. Alespoň podle herečky Zoe Perry, která ztvární matku Sheldona (hereččina matka Laurie Metcalfe hraje Sheldonovu matku v The Big Bang Theory):

"Je to zajímavé, protože je tu rozdíl v tónu Big Bang a Young Sheldona. Big Bang se natáčí na více kamer a tento na jednu. Bude opravdu zajímavé pro publikum, až uvidí, v čem jsou si podobné a v čem se liší. Myslím, že diváci budou opravdu, ale opravdu překvapení a nadšení."

A jak se vůbec herečka připravuje na roli mladé Mary Cooper? Pomáhá jí její matka Laurie:

"Prošla jsem si s ní jednu ze scén, protože jsem byla zvědavá, až uslyším její přízvuk. Ale nečetla žádnou konkrétní větu, protože jinak by mi to utkvělo v hlavě. Ale donutila jsem ji mluvit s přízvukem a podívala jsem se na některé její scény."

Zatím nebylo oznámeno, kdy přesně by měl seriál dorazit na obrazovky, ale počítá se s příští televizní sezónou.

Podíváte se na seriál o mladém Sheldonovi?

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat