Thor: Ragnarok - Režisér si ve filmu zahraje jednu známou komiksovou postavu

Kterou?

Třetí díl série Thor s podtitulem Ragnarok si vzal na starosti Taika Waititi, ale ten neusedl jen za kameru jako režisér. Ve filmu si i zahraje. I když ho asi těžko poznáte, protože ztvární postavu jménem Korg. A to není klasický humanoid, ale je z kamene (respektive jde o látku na bázi silikonu).

Korg je dobře známý fandům komiksu jako jedna z postav z dějové linie Planet Hulk, u které se Thor: Ragnarok částečně inspiroval.

Sám režisér prozradil následující:

"Jelikož je z kamene, opravdu jsme chtěli někoho jako je Rock, aby si ho zahrál. Ale v Austrálii není dost kuřete a lososa pro něj a Chrise Hemswortha. Takže jsme vybrali druhého nejlepšího a to opravdu pohledného mladého herce z Nového Zélandu. Tenhle opravdu sexy herec se jmenuje Taika Waititi."

Režisér má očividně smysl pro humor. Ale podělil se i o pár detailů o Korgovi:

Taika Waititi (zdroj: IndieWire)
"Je jednou z mála postav, které se na téhle planetě s Thorem spřátelí. Pomáhá mu a vysvětluje, jak to tam chodí a stane se Thorovým spojencem. Samozřejmě, je osm stop vysoký a tvořený kameny a je velmi obtížné vytvořit postavu, se kterou se chcete ztotožnit a je opravdu... opravdu velký, je to rváč. Není příliš uhlazený. Rozdává tvrdé rány. Používá svou velikost."

Vypadá to, že Korg bude zajímavý přírůstek k už tak slušnému množství postav, které ve filmu uvidíme. Ale s ohledem na jeho vizáž a proporce je jasné, že se mezi ostatními neztratí.

Thor: Ragnarok má premiéru 26. října tohoto roku.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat