Strážci Galaxie Vol. 2: Která šílená zpěvačka bude mít v nové komiksovce cameo? A poslechněte si písničku, kterou pro film nazpíval David Hasselhoff

Tenhle film vypadá ujetěji a ujetěji (v dobrém slova smyslu).

Stejně jako jednička i Guardians of the Galaxy Vol. 2 budou hodně zábavný a tak trochu střelený film. Tím pádem se v něm můžeme těšit na spoustu zvláštních postav. Jednou z nich bude i Mainframe (android vytvořený Iron Manem) a právě tuhle postavu namluví kontroverzní zpěvačka Miley Cyrus.

K tomuto cameu dopomohla reportérka Sarah Ruhlman, která navrhla prezidentovi Marvel Studios Kevinu Feigovi následující:

"Dívala jsem se na The Voice a pomyslela jsem si, že je tak sympatická a její hlas je skvělý, má nejlepší hlas. A pak jsem se zeptala Kevina, ´Co si myslíte o obsazení Miley Cyrus jako hlasu Mainframea?´ On na to, ´Dobře, pokud si myslíte, že ji můžeme získat.´...A já ji přesvědčila, aby to udělala."

Tak nezbývá než doufat, že se nebude Mainframe ve filmu nahatý pohupovat na demoliční kouli.

Ve druhých Strážích uslyšíme i dalšího svérázného umělce a to Davida Hasselhoffa. Ovšem, nepromluví jako některá z postav, ale zazní jeho píseň nazvaná Guardians Inferno. Oficiálně jsou jako interpreti uvedení The Sneepers feat. David Hasselhoff, ale Sneepers jsou komiksová mimozemská rasa, ne existující kapela.

SOUVISEJÍCÍ: JAKÉ PÍSNIČKY USLYŠÍME VE STRÁŽCÍCH GALAXIE VOL. 2?

Píseň pomohl napsat režisér/scenárista filmu James Gunn a hudbu složil Tyler Bates.

Strážci Galaxie Vol. 2 startují v kinech už 4. května.


Zdroj: People


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat