Seriáloví Power Rangers nejsou s filmovou verzí zrovna spokojení

Co se jim nelíbí?

Nedávno si mohli diváci užít blockbuster Power Rangers. Ten sice nebyl úplně špatný, ale určité výhrady k němu jsou. A úplně nadšení nejsou ani někteří z herců, kteří hráli Strážce vesmíru v původním seriálu z roku 1993.

Jedním z nich je Walter Jones (Zack/Černý strážce):

"Byl jsem trochu zklamaný, že malinko změnili postavy, chtěl jsem aby Zach používal Hip Hop Kido (bojový styl Černého strážce, pozn. redakce), což byl důležitý element toho, kým byl jako Strážce vesmíru. Myslím, že pokud by to přidali a také nějaký parkour a spoustu jiných elementů této postavy, mohlo to být skvělé."

Pokud jde o představitele Billyho/Modrého strážce Davida Yosta, ani on nebyl úplně unesen, především nebyl nadšen z toho, jakým stylem bylo ve filmu proneseno legendární "Morfujeme":

"Když jsme my řekli, ´Morfujeme!,´bylo to jako, ´Teď to bude drsné,´ když to řekli ve filmu, bylo to tak unylé a já na to, ´To si ze mě dělají srandu, ne?"

Pánové ale nebyli jen kritičtí, pochválili obsazení a chemii mezi ním.

Faktem ale je, že pokud vznikne druhý díl (což není moc pravděpodobné, film utržil 130,6 milionů při rozpočtu 100 milionů), tak je dost věcí, na kterých by se mělo zapracovat.

Jak se film líbil vám?

Zdroj: ComicBook

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat