Představitel Kapitána Ameriky by rád viděl sólový film Black Widow

A není sám.

Marvel zatím neměl "koule" na to, nabídnout samostatný film některé ze svých ženských postav. V roce 2019 se dočkáme první sólovky superhrdiny a to Captain Marvel, ale často se také mluví o samostatném projektu Black Widow (Scarlett Johansson).

Jde zřejmě o nejznámější ženskou filmovou postavu z komiksovek od Marvelu a Scarlett je dostatečně proslulou herečkou, aby přilákala diváky do kin. Sice je pravda, že její aktuální spektákl Ghost in the Shell (2017) finančně propadl, ale jiná akční podívaná Lucy (2014) se stala obrovským hitem.

A přestože Marvel zatím váhá s tím, aby dal sólovce Black Widow zelenou, kolega Scarlett Chris Evans věří, že se dříve nebo později dočkáme:

"Scarlett je tak dobrá ve všem, co dělá. Hraje v jiných filmech extrémně důležitou roli. Vždy září, přestože na plátně pobíhá 50 dalších různých superhrdinů. Nebylo by překvapením, pokud by k tomu v určitém bodě v budoucnu došlo. Jsem si jistý, že by Scarlett byla pro."

Pokud pomineme uklouznutí v podobě Ghost in the Shell, tak Johnasson patří k nejvýdělečnějším hercům v Hollywoodu, což by pro Marvel také mohl být pádný argument.

Navíc má Black Widow velmi silnou fanouškovskou základnu, takže karty jsou rozdány dobře. A pokud se Marvel bojí toho, že by zájem nemusel být dostatečně velký, tak co takhle natočit třeba týmovku Black Widow a Punishera? To by byla sázka na jistotu, co říkáte?

Zdroj: Elle
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat