Po smrti Paula Walkera chtěli tvůrci skončit s natáčením filmů Rychle a zběsile

Prozradil to producent.

Už dnes má premiéru osmý díl Rychle a zběsile 8 a jeho hvězda a producent Vin Diesel se nechal slyšet, že jedním z hlavních důvodů, proč film vznikl, byl fakt, že jeho předčasně zesnulý kolega Paul Walker během natáčení sedmého dílu slíbil, že bude i pokračování.

Ale jak to tak vypadá, právě smrt Paula Walkera (zemřel při automobilové nehodě, ovšem jako spolujezdec) málem zapříčinila, že série mohla skončit už šestým dílem. Prozradil to producent Neil Moritz:

"Paul byl nejlepším člověkem, kterého jsem kdy poznal. Byl to opravdový chlap. Ženy ho milovaly. Chlapi ho milovali. Byl plný života, surfař, rád trávil čas venku, byl více než jen hercem, přestože byl v tom, co dělal opravdu skvělý. Byl prostě nejlepším člověkem na světě. Upřímně, když k tomu došlo, když došlo k tomuto odchodu, když došlo k té nehodě, reagovali jsme na to, ´Nedokončíme film.´ Měli jsme natočenu více než polovinu filmu. Ale reagovali jsme ´Nemůžeme dokončit film. Prostě nemůžeme.´ A Universal nám řekl, abychom si vzali nějaký čas. Zamysleli se nad tím. Zjistili, co chceme udělat. Nevěděli jsme, co chceme dělat. Nevěděli jsme, co můžeme a co bychom měli udělat."

Nakonec se tvůrci rozhodli film dokončit a ve zbývajících scénách Paula nahradili jeho bratři, kterým byl digitálně "nasazen" jeho obličej.

Sedmý díl Rychle a zběsile tak posloužil jako rozlučka s oblíbeným hercem. A nutno poznamenat, že úspěšným, projekt vydělal 1,516 miliardy dolarů.

Baví vás pořád Rychle a zběsile nebo už to není pro vás?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat