Komiskové střípky: Jak se líbí Chrisu Prattovi na natáčení Avengers: Infinity War a uvidíme Claire Temple v Punisherovi?

Tentokrát o marvelovských peckách.

Aktuálně probíhá natáčení Avengers: Infinity War (společně se čtvrtým dílem) a ve filmu potkáme i Strážce Galaxie. Ovšem, zatímco představitelka Gamory Zoe Saldana se chvíli obávala (zbytečně) toho, že by to mohlo být trochu zmatené, její kolega Chris Pratt (Star-Lord) je nadšený:

SOUVISEJÍCÍ: STRÁŽCI GALAXIE V AVENGERS? NENÍ TO UŽ MOC? OBÁVALA SE PŘEDSTAVITELKA GAMORY

"Bylo to opravdu neuvěřitelné. Stejně jako tyhle poslední roky se to zdálo být jako sen, jako divný horečnatý sen, kdy se vzbudíte a nejste si jistí, jestli je to halucinace nebo ne."

Ne, není, není to halucinace, je to jedna z nejepičtějších komiksovech všech dob. Sice jsem film ještě neviděl, v kinech bude až 3. května příštího roku, ale už teď si dovolím tvrdit, že to bude skvostný zážitek.

Stejně tak věřím, že povedený bude i seriál z produkce Netflixu a Marvelu Punisher. Právě o něm promluvila Rosario Dawson. Její postava Claire Temple se objevila ve všech čtyřech sólových komiksových seriálech, k vidění bude i v týmovce Defenders, ale neví se, zda se jí dočkáme i v Punisherovi. Co na to herečka?

"Lidé jsou zaneprázdnění! Mnohokrát jsem chtěla, aby se to stalo. Opravdu jsem chtěla mít cameo v Punisherovi, ale prostě to ne vždy vyjde."

Nevypadá to, že se Clarie v seriálu alespoň mihla. Ale třeba se situace změní a bude mít chvilku času. Já bych za to byl rád. A vy?


Zdroj: EW, Collider
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat