Komiksové střípky: Možná přijdeme o některé postavy, oznámila tvůrkyně Arrowa. A co čekat od závěru třetí řady Flashe?

Pár seriálových zajímavostí.

Pomalu se blíží konec televizní sezóny a s ním i závěry aktuálních řad jednotlivých seriálů. Pokud jde o komiksovou podívanou Arrow, tak by nebylo takovým překvapením, kdyby ve finále páté řady zemřela některá z důležitých postav. Přece jen, Arrow se s hrdiny zrovna nemazlí. Je tedy možné, že fanoušci seriálu přijdou o některého svého oblíbence? Na to odpověděla producentka Wendy Mericle:

"Chase se snaží dokázat světu a Oliverovi, že není hrdinou, že je zabijákem a v závěru se vytasí s něčím obrovským, co Olivera zaskočí. Můžeme přijít o nějaké lidi."

Zatím můžeme jen tipovat, o kom je řeč. V seriálu se objevuje dost postav, které mají výraznou roli, takže scenáristé mají z čeho vybírat. Napadá vás, kdo by to mohl být?

Seriál se na obrazovky vrátí zítra, závěr páté řady bude odvysílán 24. května.

O den dříve uvidíme závěr třetí řady bratrského seriálu Flash a podle všeho se dočkáme uzavření linky s bohem rychlosti Savitarem (čeká nás prý epický souboj), ale očekávat máme velký otevřený konec, který by měl diváky zanechat nedočkavé s tím, že si nebudou moci být jistí, jak to ovlivní čtvrtou řadu.

Pod tím si můžeme představit hromadu věcí. Zřejmě se objeví nový záporák a jak už díky zprávám z dřívějška víme, nebude to rychlík (díkybohu, těch už bylo dost). Je tu ale také možnost, že se cliffhanger bude týkat Caitlin Frost (Danielle Panabaker), ze které se vyklubala Killer Frost. Možností je několik.

Tipnete si, o jakém otevřeném konci je řeč?

Zdroj: EW, TVline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat