Komiksové střípky: Fotky ze seriálu Punisher, Dolph Lundgren ve filmu Aquaman a fotka z komiksovky Kingsman: The Golden Circle

Jedna zajímavost vedle druhé.

Začnemě třeba tím, že byl do filmu Aqumana obsazen Dolph Lundgren. A zahraje si velkou roli, rovnou šlechtickou, ztvární krále Nereuse, který je prý odhodlán zabít hlavního hrdinu Aqumana (Jason Momoa).

Zní to tedy, že by to měl být záporák, ale pozor, režisér James Wan se nechal slyšet:

"Ne úplný padouch, ale díky :)."

V komiksové předloze jde osobu, která vyšle Meru (Amber Heard), aby použila ženské zbraně na Aquamana a pak ho zradila. Ale trošku se to zkomplikuje ve chvíli, kdy Mera neodolá modrým kukadlům a svalům Aquamana a zamiluje se do něj.

Ve filmové podobě se zřejmě dočkáme určitých příběhových změn, ale zatím nejsou známy detaily, takže můžeme jen hádat, jakou roli Nereus sehraje.

Aquaman bude mít premiéru 18. prosince 2018.

P. S.: Asi je na místě zmínit, že rozhodně nejde o první Lundgrenovu zkušenost s komiksovými projekty. Před lety si zahrál Punishera a objevil se jako záporák Kovar v aktuální řadě Arrowa.

Mnohem dříve než Aquamana uvidíme jinou komiksovou pecku a to pokračování výtečné záležitosti Kingsman: Tajná služba (2014). Druhý díl ponese jméno Kingsman: Zlatý kruh a do kin dorazí 5. října tohoto roku s tím, že ve filmu uvidíme i hezouna Channinga Tatuma. A právě on je na nové fotografii, kterou nabídl server EW.



Kromě toho byly zveřejněna určité detaily o vynálezech a postavách z filmu:

"Úplně nové technologické vychytávky, které zahrnují mechanického útočného psa a elektrické laso v kovbojském stylu, které dokáže rozpůlit padouchy... A nové obsazení nezahrnuje pouze oscarové vítěze, ale také nesmírně skvělé herce a to Channinga Tatuma, Jeffa Bridgese, Halle Berry a Pedra Pascala ze Hry o trůny, kteří se objeví jako členové Statesman, americké verze organizace Kingsman. Julianne Moore bude mít také roli a to světové podnikatelky jménem Poppy a Elton John si zahraje trochu pozměněnou verzi sama sebe." 

Už teď je jasné, že to bude stejně nebo možná více ujeté, než jednička. A to je dobrá zpráva.

Kingsman jsou drsnou, ale také humornou podívanou. Pokud ovšem chcete něco stejně krvavého, jen ne tak střeleného, pak by vás mohl oslovit seriál Punisher, který připravuje Netflix ve spolupráci s Marvelem.

Zatím není jasné, kdy přesně bude mít první řada premiéru, ale očekává se, že to bude ještě letos. A tady je pár fotografií z natáčení:




Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat