Justice League: Ve filmu uvidíme představitele slizkého záporáka ze Hry o trůny

Co prozradil o své roli?

V komiksové týmovce Justice League se diváci můžou těšit hned na několik tváří známých z kultovního seriálu Game of Thrones. Samozřejmě je to Jason Momoa jako Aquaman, ale také Ciarán Hinds, který ztvární záporáka Steppenwolfa.

K nim se přidá další kolega ze Hry o trůny a to Michael McElhatton, kterého si můžete pamatovat jako Roose Boltona. Koho ztvární v Justice League zatím nebylo prozrazeno. Sám herec k tomu dodal:

"Scéna, kterou jsem natočil, mi připadá... dobře, v tuhle chvíli můžu prozradit, že je to velká úvodní scéna. Bylo to popravdě velmi temné, její atmosféra. Ale v dobrém slova smyslu... opravdu se mi to líbí. Nebylo to komiksové, ale domnívám se, můžete přidat určité množství humoru, což může být to, co chybělo předchozímu filmu."

Předpokládám, že termín "předchozí film" odkazuje na Batman vs Superman (2016), což opravdu nebyl projekt, který by spoléhal na vtipné momenty.

A co se týče oné úvodní scény, věří se, že se bude točit kolem souboje lidí, Amazonek a obyvatel Atlantidy s poskoky záporáka známého jako Darkseid.

Michael se tedy objeví minimálně v této scéně, ale koho konkrétně v ní ztvární, to ještě odhaleno nebylo.

Justice League má premiéru 16. listopadu.

Máte tip, koho by si mohl McElhatton zahrát?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat