Hra o trůny: Je Jon Snow legendárním hrdinou z bájí, který má porazit temnotu?

Na to odpovídal jeho představitel.

Ve spojení s Game of Thrones vzniká spousta teorií. A mnoho z nich se týká Jona Snowa (Kit Harington). Jedna z těch nejzajímavějších mluví o tom, že by Jon mohl být takzvaným Princem, který byl přislíben.

Jde o postavu, která má zachránit svět před temnotou. Někteří věří, že jde o hrdinu jménem Azor Ahai, který s pomocí meče Světlonoše porazí zlo, jiní tvrdí, že jsou Princ, který byl přislíben a Azor dvě různé postavy.

Ať tak nebo tak, Princ, který byl přislíben je legendární a důležitý hrdina a je dost těch, kteří se domnívají, že by jím mohl být Jon (jiní zase tvrdí, že je to Bran, aby to bylo ještě komplikovanější).

Co na tu tuhle teorii říká sám Kit Harington?

"Myslím, že musíte počkat a uvidíte, co se tento rok stane a zda zjistíme více o Jonovi. Myslím, že Jon nesnáší termín ´Princ, který byl přislíben.´ Pokud se na něj někdo otočí a řekne mu, ´Jsi Princ, který byl přislíben,´nebude tomu věnovat příliš pozornosti. To je to, co na něm zbožňuji, takže ani já se o to moc nezajímám. Víte, myslím, že to je to, co je na něm skvělé. Není egoistický."

To bohužel není jasná odpověď, ale asi se nedalo čekat, že by to Kit vyslepičil, i kdyby to věděl. Došlo tedy na klasické "počkejte, uvidíte".

A naštěstí se ono čekání už pomalu krátí, sedmá řada Hra o trůny odstartuje 16. července.

Věříte, že je Jon Princem, který byl přislíben?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat