Flash: Dočkáme se v blízké budoucnosti souboje Killer Frost a Vibea?

Kdy poměří síly bývalí spojenci? POZOR, SPOILERY!!!

Už asi víte, že Caitlin Snow má čím dál větší problémy se svou temnou stránkou v podobě vražedné Killer Frost. A v minulosti nám bylo naznačeno, že se dříve nebo později v seriálu The Flash dočkáme střetu Killer Frost a Cisca/Vibea.

Netušili jsme ale, kdy by to mohlo být. Ovšem, soudě podle popisu dvacáté epizody třetí řady nazvané I Know Who You Are, k tomu dojde právě v tomto dílu:

"Vibe se postaví proti Killer Frost - Barry (Grant Gustin) a tým se setkají s Tracy Brand (Anne Dudek), vědkyní, která by mohla být klíčová v zastavení Savitara. Naneštěstí, Killer Frost (Danielle Panabaker) se také snaží dostat Tracy, takže tým Flash se musí utkat se svou starou přítelkyní, což se ukáže být speciálně obtížné pro Cisca (Carlos Valdes). Vztah Joea (Jesse L. Martin) a Cecile (Danielle Nicolet) čeká velký zvrat."

Já nevím, jak vy, ale já se na to těším. Killer Frost je zajímavá záporačka a bude bezva sledovat, jak zatápí týmu Flash. Speciálně, když šlo původně o jeho nejmilejší a nejneškodnější členku.

Flash se na obrazovky vrátí 25. dubna, epizodu I Know Who You Are uvidíme o týden později.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat