Deadpool 2: Dvojka má nového režiséra. Bude díky tomu film jiný? A zahraje si Brad Pitt Cablea?

Co čekat?

V případě filmu Deadpool 2 došlo ke změně režiséra. Zatímco na první díl dohlížel Tim Miller, pokračování si vzal na starost David Leitch. A právě on odpověděl na otázku, zda bude druhý díl odlišný:

"Myslím, že musíte složit poklonu tomuto filmu, který je tak milován. Každý to očekává. A myslím, že musíme najít způsob, jak to natočit vlastním způsobem a to také děláme. Ale DNA Deadpoola by se nemělo změnit. Je to tak pomilováníhodná postava a my to hodláme zachovat."

Je dobře, že na to nový režisér půjde vlastní cestou, ale současně nechce nic výrazně měnit na samotné postavě. To by rozhodně nebyl krok dobrým směrem. Na Deadpoolovi (Ryan Reynolds) první film stál a nebojím se prohlásit, že jde o jednu z nejvýraznějších (nejen pokud jde o komiksové projekty) filmových postav posledních let.

Mimochodem, v druhém dílu se určitě dočkáme mutanta Cable, ale zatím se neví, kdo by ho mohl ztvárnit. Jak už to tak bývá, spekulovalo se o několika jménech a překvapivě se mluvilo i o Bradu Pittovi.

Ukázalo nebyl to jen výmysl, ale skutečně se o tom uvažovalo. Prozradil to režisér filmu.

"Měli jsme skvělé setkání s Bradem a nesmírně ho to zajímalo. Ale nevyšlo to z časových důvodů. Je fanouškem a my ho zbožňujeme a myslím, že by z něj byl skvělý Cable."

Hlavním favoritem tak nadále zůstává Michael Shannon, ale také se mluví o tom, že v hledáčku studia FOX je Russell Crowe.

Uvidíme, kdo si nakonec mutant z budoucnosti zahraje. Kdo by se líbil vám?

Druhý díl by měl mít premiéru někdy v roce 2018. Kdy přesně, to se zatím neví.

Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat