Další díly Stmívání? Co na to představitel vybledlého Edwarda?

Byl by pro?

Twilight sága byla sice mnohými nenáviděnou, ale určitě finančně úspěšnou filmovou sérií. Celosvětově vydělala pěkných 3,35 miliardy dolarů. Je tak jasné, že se občas mluví o spin-offech nebo dalších dílech. Ale byl by představitel Edwarda Robert Pattinson vůbec pro?

"...jsem vždy tak trochu zvědavý. Vše, co má široké publikum nebo zdánlivě široké publikum - vždy se mi líbí myšlenka zaskočit, pokud jde o očekávání lidí. A mohlo by tu být několik radikálních způsobů, jak to udělat, což by mohla být zábava. Je to vždy těžké, když není k dispozici předloha. Ale ano, vždy jsem zvědavý..."

Není až takovým překvapením, že by byl herec pro, přece jen jde o nejúspěšnější projekt, který má v životopise. A ano, je tu ona "překážka" v podobě neexistence další knihy, ovšem, to asi není něco, co by filmová studia v minulosti zastavilo. Hollywoodští scenáristé nemají problém si "vycucat z prstu" vlastní příběhovou zápletku.

Zatím fanoušky upírsko-lidsko-vlkodlačích romancí zklamu, žádné konkrétní plány nejsou, ale pokud by se o dalším filmu začalo uvažovat, Robert by asi s účastí příliš neváhal.

Zdroj: Yahoo
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat