Chybí vám Dexter? Nový seriál stanice ABC se mu až nápadně podobá

O čem nová série bude?

Seriál Dexter byl hodně oblíbený a je tak docela překvapivé, že se více stanic nerozhodlo natočit podobně orientované projekty. Až do teď. ABC chystá sérii nazvanou Harrow, která se zaměří na forenzního patologa doktora Daniela Harrowa, který se nebojí ušpinit ruce, pokud jde o dosáhnutí spravedlnosti pro oběti zločinů.

Ovšem, hrozí to, že jeho tajemství (rozumějte, vraždí kriminálníky na vlastní pěst) vyjde najevo a on se s tím tak musí vypořádat.

Harrow je popisován jako velmi inteligentní, ale neortodoxní postava a seriál by pak měl kombinovat špetku provokace s černým humorem.

Nezní to vůbec špatně, nicméně je tu jeden problém, zatímco Dexter běžel na kabelové stanici Showtime, Harrow by měl být k vidění na běžné televizi, která si nemůže dovolit nabídnout extrémně drsnou podívanou plnou vulgarismů a zrovna k podobně laděnému seriálu se odvážnější pojetí hodí.

Ale třeba i s určitými omezeními zvládne ABC nabídnout působivě temnou a místy vtipnou sérii, díky které se nám přestane stýskat po Dexterovi.

Seriál bude zatím k vidění pouze v Austrálii, ale pokud bude úspěšný, dá se očekávat, že ho ABC nabídne i v jiných zemích.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat