Arrow: Tak vrátí se Manu Bennett jako Deathstroke nebo ne?

Co na to herec?

Před pár dny začala spousta fandů seriálu Arrow skákat nadšením, když představitel Olivera Queena Stephen Amell naznačil, že se v následujících dílech můžeme těšit na návrat Manu Bennetta jako Deathstrokea.

Jenže radost nevydržela dlouho, sám Manu na Twitteru napsal

"Dost těch kravin o Deathstrokeovi!!! FAKT: Dethstroke v #Arrow, který je aktuálně k vidění na natáčení ve Vancouveru, NEJSEM JÁ. Já jsem v Aucklandu a natáčím #shannarachronicles."

To zní tedy dost definitivně, ale pořád je dost těch, kteří věří, že herec jen mlží a v seriálu se objeví.

Jasné je, že Deathstrokea uvidíme, ale je tady otázka, zda je pod maskou opravdu Manu Bennett. Samozřejmě je možné, že nám bude nabídnut Deathstroke, který si ale nesundá masku. Nebo tvůrci seriálu tuhle roli přeobsadí.

To by byl ale hodně riskantní krok, protože Manu má velké množství fanoušků, kteří by to hodně těžce nesli. A není divu, Deathstroke patří k nejlepším záporákům, kteří se v seriálu Arrow objevili. Těžko si představit, že by tvůrci riskovali negativní reakce ze strany publika v případě angažování jiného herce.

Upřímně jsem z toho všeho trochu zmaten. Je to nějaký trik, chtějí nás herci zmást? Nebo opravdu Manu Bennett v Arrowovi nebude? Snad se to brzy dozvíme, protože už to začíná být trochu otravné.

Jaký je váš názor na celou situaci? Myslíte, že Manua v seriálu uvidíme?

P. S.: Objevilo se video, které je poměrně výmluvné.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat