Arrow: Deathstroke se určitě vrátí, potvrzuje tvůrkyně

Co o jeho návratu prozradila?

Už poměrně dlouho se řeší to, zda v aktuální páté řadě Arrowa uvidíme Deathstrokea. Zatímco představitel Olivera Queena/Green Arrowa (Stephen Amell) naznačil, že ano, herec, který v minulosti ztvárnil Deathstrokea/Slade Wilsona Manu Bennett to popřel.

Situace začala být tak zmatená, že si nikdo nebyl ničím jistý, ale teď to opravdu vypadá, že se Deathstroke objeví. Alespoň to naznačují slova jedné z tvůrkyň Wendy Mericle:

"S Deathstrokem nikdy nevíte, na čem jste, podobně jako v případě Malcolma, ale je to ještě trošku vypjatější a to kvůli historii mezi Sladem a Oliverem, která je hluboká a propracovaná, stejně jako v případě Malcolma. Slade je určitě zpátky. Určitě přemýšlíme o tom, že by se přidal na Oliverovu stranu. To je vše, co k tomu řeknu..."

O tom, že Oliver požádá Deathstrokea, aby mu pomohl porazit Promethea (Josh Segarra), se spekuluje už dlouho a zřejmě to tak skutečně bude.

Dost by mě ale zajímalo, proč se Manu tak bránil informacím, že se vrací do seriálu. Pořád je tu samozřejmě ta možnost, že se Deathstroke ukáže jen v masce, ale o tom silně pochybuji, to by byl hodně nepovedený krok, že?

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat