Thor: Ragnarok - Čeká na nás destrukce, kterou jsme ještě nikdy neviděli, tvrdí představitel Lokiho

Bude to divoké.

Nevlastní bratři Thor (Chris Hemsworth) a Loki (Tom Hiddleston) mají hodně komplikovaný, ale zajímavý vztah. A ten se bude dál rozvíjet i ve třetí sólovce Thora s podtitulem Ragnarok. Jaké to pro pány bude, když se opět shledají? To prozradil Tom Hiddleston:

"Na začátku Ragnaroku má Thor spoustu otázek a Loki se zrovna nežene do takového množství odpovědí. Ale svou roli hrají kladiva a sázky jsou vysoké. Cate Blanchett, to není tajemstvím, hraje bohyni smrt, která za sebou nechává zkázu a je to druh destrukce, kterou Thor ani Loki předtím neviděli. Tohle je rozsah teroru, který nikdy, ale nikdy předtím neviděli. Takže se znovu spolehnou na své bratrství, i když narušené, aby zjistili, co mohou udělat, aby ji zastavili."

Ve filmu se kromě nováčka Helly (Cate Blanchett) objeví i Doctor Strange (Benedict Cumberbatch). Jak ho bude Loki vnímat?

"Myslím, že pro něj bude Strange pravděpodobně bezvýznamný. Ano, jeho magické schopnosti jsou velmi působivé, ale Loki tohle dělá po staletí, takže o co jde? Ale Hella je jinou bestií a je samé překvapení a popravdě by mohla být někým, s kým by v jiné době vycházel, ale okolnosti se změnily."

Na Hellu jsem velmi zvědav. V komiksu jde o hodně nebezpečnou postavu a stejně tomu očividně bude i ve filmové podobě. A navíc má výtečnou představitelku, takže se máme na co těšit.

Třetí Thor má premiéru 26. října.

Zdroj: ComingSoon
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat