Teorie velkého třesku: Dočkáme se dalších řad nebo ne?

Bude Sheldon dál řádit?

The Big Bang Theory sice patří k nejúspěšnějším seriálům současnosti, ale nebylo vůbec jisté, zda se dočkáme dalších řad. Hercům totiž vyprší smlouvy a vyjednávání jsou obvykle dost náročná. A nebylo by to poprvé, kdyby by seriál skončil právě kvůli tomu, že se herci a tvůrci nedohodli.

Ovšem, vypadá to, že v tomto případě to nehrozí. Podle všeho to vypadá, že pětice ústředních herců je v závěrečné fázi vyjednávání se stanicí CBS a brzy dojde k podpisu smlouvy na ne jeden, ale hned dva roky.

Jednání v tomto roce byla trošku odlišná, protože představitelé Penny, Sheldona, Leonarda, Raje a Howarda spojili síly a vyjednávají o stejném platu. V minulosti se Kunal Nayyar (Raj) a Simon Helberg (Howard) museli smířit s šeky s nižšími sumami.

Částka, na které se herci a stanice dohodli není známá, ale odhaduje se, že by to mělo být kolem jednoho milionu dolarů za epizodu.

Otázkou zůstává, kolik budou dostávat představitelky Bernardette (Melissa Rauch) a Amy (Mayim Bialik), které se dosud musely spokojit s 175 tisíci dolary za epizodu.

Ovšem, jejich role jsou výraznější a výraznější a například Mayim byla za svůj výkon v Teorii čtyřikrát nominována na Emmy, takže se dá očekávat, že dámy budou požadovat navýšení platu.

Jste rádi, že seriál bude zřejmě pokračovat nebo vás už nebaví?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat