Simpsonovi: Víte, jak se "zrodil" jouda Milhouse?

 To asi neuhodnete.

V The Simpsons je hromada ikonických postav a Milhouse je bezpochyby jednou z nich. Asi si bez něj seriál neumíme představit, že ne? Je tak velkým překvapením, že tenhle modrovlasý obrýlený jouda původně nevznikl pro Simpsonovy. Prozradil to jeden z tvůrců seriálu David Silverman na svém Facebooku:

"Někteří z vás to možná vědí, ale někteří možná ne. Milhouse byl vytvořen pro první reklamu na Butterfinger. Byl návrhem Matt Groeninga, který udělal pro plánovaný animovaný seriál stanice NBC - který zavrhli. Přesně tak - NBC se rozhodlo to neudělat. Jak si vzpomínám, Matt ukázal mně a Wesu Archerovi několik jeho návrhů pro seriál a nám se tenhle líbil.

Tady jsou dva panely z příběhové tabule ve formě, která byla ukázána reklamní agentuře a to 18. listopadu 1988. A také hrubé náčrty animace pro reklamu."












Docela by mě zajímalo, co si teď říkají pracovníci NBC, kteří odmítli Mattův seriál. Přece jen, asi zamrzí, že nedali zelenou projektu, který se během plánované třicáté řady stane nejdelším vysílaným seriálem všech dob.

Máte Milhouse v oblibě?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat