Matrix 4: Ano, ale pod jednou podmínkou, prohlásil Keanu Reeves

Jakou?

Trilogie Matrix (nebo hlavně první díl) patří ke kultovním sci-fi filmů a dá se očekávat, že dříve nebo později někdo vyrukuje s nápadem natočit pokračování, reboot, remake nebo něco podobného. A překvapivě, představitel Nea z původních filmů Keanu Reeves by nebyl úplně proti. Ale pod jednou podmínkou:

"Měli by do toho být zapojeni Wachowští. Měli by to napsat a režírovat. A potom uvidíme, o čem je příběh, ale ano, nevím, bylo by to divné, ale proč nakonec ne? Lidé umírají, příběhy ne. Lidé v příbězích neumírají."

Jen aby bylo jasno, zatím není nový Matrix v plánu, ale jak je vidět, Keanu by to rozhodně nezavrhoval.

A pokud jde o sestry Wachowské, tak ty by asi také neprotestovaly, kdyby dostaly možnost natočit další Matrix. V posledních letech se jim příliš nedaří, jejich projekty obvykle zrovna nebodují (až na povedený seriál Sense8), takže by úspěšný film potřebovaly jako sůl.

Co vy, stáli byste o další Matrix?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

1 komentářů:

  1. Chtěl bych hrozně moc Matrix 4 a přál bych si aby to navázalo na puvodní Matrix Revolutions, kdy Neo bojoval v dešti ze Smithem,aby mu oprvily stroje popálené oči a on se vrátíl zpět do sionu a nějakým skokem zpět v čase vy budovat zpět sion a zapojit nějaké bojovky a akce kde by byla obrovská veloměsta a stroje by začaly pronikat do velkoměsta za jediním učelém zneškodnit a zničit a vel by zase Agent Smith.Byla by to bomba ???

    OdpovědětVymazat