Logan: Kolik by krvavý film s Wolverinem mohl vydělat během prvního víkendu?

Jaká jsou očekávání?

Třetí sólový film Wolverina nazvaný Logan vypadá zatím skvěle. Trailery jsou vynikající, první názory chválí, takže se dá očekávat, že by film mohl uspět. Na druhou stranu, ne vždy kvalitní podívaná zaboduje.

Film má přístupnost R (do 17 let jen v doprovodu dospělé osoby), což je vždy trochu riskantní. A přestože Deadpool (2016) dokázal, že i "eRkové" komiksové projekty mohou být veleoblíbené a výdělečné, jsou filmaři určitě trošku nervózní.

Proto s napětím očekávají premiérový víkend, který často napoví, jaký bude finanční osud filmu. Odhady o tržbách jsou v tomto případě relativně optimistické, ale ne přehnané.

Věří se, že by Logan mohl za první tři dny (včetně čtvrteční předpremiéry) v USA vydělat něco mezi 55 - 60 miliony dolarů.

To je o poznání méně, než s čím začínal X-Men Origins: Wolverine (85 milionů), ale je to zhruba na úrovni filmu The Wolverine (53 milionů dolarů). X-Men Origins nakonec skončil s tržbami cca 373 milionů, The Wolverine s cca 415 miliony dolarů.

Něco mezi 400 - 500 miliony bych očekával i v případě Logana, ale úplně bych se nedivil, kdyby to bylo více. Deadpool odstartoval s více než 132 miliony dolarů a z kin si nakonec odnesl zhruba 783 milionů dolarů.

Film má premiéru 2. března.

Jaké tržby očekáváte?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat