Inhumans: Roli v komiksovém seriálu získal představitel nenáviděného záporáka z Game of Thrones

Dobrá volba.

Iwana Rheona zná celý svět díky jeho roli ve Hře o trůny, kde ztvárnil jednoho z nejhorších padouchů Ramsaye Boltona. Ale ještě předtím herec zabodoval svým výkonem v seriálu Misfits, který se věnoval lidem s nadpřirozenými schopnostmi.

Se supehrdiny a záporáky už má tak Iwan zkušenosti a zúročí je i díky další práci. Objeví se totiž v chystaném marvelovském seriálu Inhumans.

Rheon ztvární jednu z ústředních postav jménem Maximus. Jedná o chytrého a charismatického bratra krále Inhumans Black Bolta. Maximus se sice na první pohled jeví jako oddaný následovník svého bratra, ale tajně touží po koruně.

Maximum z komiksové předlohy je géniem a dokáže ovládat lidskou mysl. Dá se předpokládat, že seriálový Maximus bude mít schopnosti stejné nebo hodně podobné.

A proč byl vybrán zrovna Rheon? Na to odpověděl šéf televizní sekce Marvelu Jeph Loeb:

"Iwanova schopnost být okouzlující, darebácký a stále neočekávatelně nebezpečný, to jsou různé aspekty, které potřebujeme k tomu, aby byla tahle postava přivedena k životu."

První dvě epizody seriálu budou k vidění v kinech, následujících šest dílů na stanici ABC. Bylo také jasně řečeno, že nejde o náhradu za plánovaný film Inhumans.

Premiéra úvodních dvou dílů se odehraje prvního září.

Chybí vám Iwan v Game of Thrones?

Zdroj: IGN
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat