Sherlock: Blíží se konec seriálu?

Pokud jste fandové excelentní detektivní podívané, možná byste měli znervóznit.

Na čtvrtou řadu seriálu Sherlock čekají diváci už docela dlouho a neužijí si ji dříve než příští rok. Ale vypadá to, že to možná budou poslední setkání s vynikající britskou podívanou, která sbírá jednu pochvalnou reakci za druhou.

Nebylo to oficiálně potvrzeno, ale slova představitele hlavní role Benedicta Cumberbatche, které pronesl u příležitosti konce natáčení čtvrté série, příliš nadějí nevyvolávají.

"Mohl by to být konec jedné éry. Budí to dojem jako konec éry, abych byl upřímný. Dostalo se to do bodu, kdy bude hodně obtížné na něj hned navázat. Nikdy ale v seriálu neříkáme nikdy. Rád bych se do něj vrátil, rád bych se do něj vracel, jsem na to připraven, ale v blízké budoucnosti máme všichni věci, kterým se chceme věnovat a to, co jsme udělali je opravdu kompletní tak jak to je, takže myslím, že prostě počkáme a uvidíme. Představa toho, že už bych ho nikdy nehrál, je skutečně k vzteku." 

Zní to tedy tak, že v blízké době jsou další díly vysoce nepravděpodobné, ale tvůrci si nechávají otevřená (spíše pootevřená) vrátka.

A asi je to lepší, než aby filmaři chrlili jeden díl za druhým. I když pravda, nemuseli by si ani dávat tolik na čas. Pauzy mezi jednotlivými řadami jsou docela dlouhé.

Jak se těšíte na čtvrtou řadu?


Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat