Proč se měli představitel Harryho Pottera a Froda Pytlíka porvat v ringu?

Chytal se souboj fantasy titánů.

I když to zní šíleně, málem došlo k tomu, že se Elijah Wood (Frodo Pytlík z Pána prstenů) a Daniel Radcliffe (Harry Potter) postavili do ringu a poměřili síly.

V talkshow Conan to prozradil právě Elijah:

"Každý rok se zúčastňuji filmového festivalu, který se jmenuje Fantastic Fest a oni dělají tuhle věc, která se jmenuje Fantastic Debates, kde jde v podstatě o to, že se dva lidé ocitnou v boxérském ringu a debatují tam o nějakém tématu. Každá osoba mluví o daném tématu, poté dojde na protiargumenty a pak skutečně boxují. Patřičná debata a poté gentlemanský souboj."

Tento rok málem došlo k tomu, že se v ringu setkali Wood a Radclife:

"Nakonec jsem to zarazil, protože jsem se nechtěl prát s tímhle chlapíkem. Nechci podporovat to, že jsme si podobní nebo to, že by si nás někdo zaměňoval v boxerském ringu."

Je to ale trošku škoda, ne? Není to něco, co člověk vidí každý den. Rozhodně to mohlo být zajímavé.

Ale je pravda, že si dost lidí oba herce plete, dokonce se objevil GIF, který na jejich podobu upozorňuje. A ten se stal velmi rychle virálním.
The subtle difference between Daniel Radcliffe and Elijah Wood
"Jsme oba trošku menší kluci s velkýma modrýma očima a hnědými vlasy a oba jsme natočili fantasy filmy, které se objevily v podobnou dobu. Napadá mě, že by nebylo od věci napsat něco, v čem by došlo k záměně identity a jeden z nás by zabil toho druhého," poznamenal k určité podobnosti Radcliffe v roce 2015.

Chtěli byste pány vidět v ringu?

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat