Komiksové střípky: Defenders poprvé spolu a Peggy Carter se vrací

Jedno fajn video a dobrá zpráva pro fandy Agent Carter.

O víkendu proběhl v New Yorku Comic-Con, který sice není tak bombastický jako ten v San Diegu, ale i tak se na něm odehrálo pár zajímavých událostí. Třeba panel Marvelu, během kterého byl k vidění teaser trailer na Iron Fista a bylo oznámeno, že si ústřední záporačku v seriálu Defenders zahraje Sigourney Weaver.

Pomyslnou třešinkou na dortu pak bylo to, když se poprvé veřejně sešli všichni představitelé Defenders, tedy Charlie Cox (Daredevil), Krysten Ritter (Jessica Jones), Mike Colter (Luke Cage) a Finn Jones (Iron Fist).

A jako velké překvapení se k nim přidala zmíněná Sigourney Weaver. Dokážete si určitě představit, jaký ohlas to vyvolalo. Ostatně, stačí se podívat na video, ve kterém je jasně slyšet, jak nadšené publikum bylo.



Další bezva zprávou pro fandy projektů od Marvelu je to, že se znovu dočkáme neodolatelné Peggy Carter (Hayley Atwell). Bohužel, její seriálové dobrodružství nazvané Agent Carter bylo zrušeno po dvou řadách a v Captain America: Občanská válka (2016) jsme se dozvěděli, že zemřela, ale přesto se s ni diváci znovu setkají.

I když trochu jinak, než asi doufají. Hayley namluví svou postavu v animovaném seriálu Marvel´s Avengers: Secret Wars. V seriálu Peggy spojí síly Howardem Starkem, kapitánem Amerikou a Iron Manem, aby společně zastavili záporáka známého jako Kang the Conqueror.

Asi bychom byli všichni raději, kdyby se Peggy vrátila v hrané podobě, ale tohle je lepší než drátem do oka.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat