Flash: Cestování v čase bude mít na seriál obrovské dopady

 Prozradil to jeden z tvůrců.

Cestování v čase je sice u scenáristů filmů a seriálů docela oblíbené, ale je to hodně tenký led. Docela snadno se díky tomu tvůrci dopouštějí hromady nelogičností a často návrat to minulosti nebo skok do budoucnosti vyvolá více otázek než poskytne odpovědí.

V seriálu Flash už jsme cestování zažili a to několikrát. A právě k tomuto tématu se vyjádřil výkonný producent Andrew Kreisberg:

"Bude to vyřešeno, ale budou tu následky, které potrvají celou řadou a upřímně i napříč celým seriálem. Je to jedna z věcí, kterou se snažíme udělat a to ukázat, že nástrahy cestování v čase jsou dlouhodobé a některé věci mohou být napraveny, zatímco jiné jsou zničené navždy."

Přiznám se, že nejsem moc velký fanda cestování v čase, protože pak se často vytrácí napětí. Postavy něco zkazí, ale nic se neděje, vrátí se v čase a napraví to. Tvůrci se občas uchylují k tomu, že načrtnou určitá pravidla, aby si hrdinové nemohli dovolit "vyžehlit" úplně každou chybu, ale ani to není vždy úplně ideální řešení (viz bratrský seriál Legends of Tomorrow).

Uvidíme, jak se s tím vypořádá Flash, protože ve finále druhé řady bylo vše, co se odehrálo v prvních dvou sérii postaveno na hlavu.

Flash začíná dnes večer.

Zvládají zatím tvůrci Flashe zápletky s cestováním v čase?

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat