Dynastie: Pozor, pozor, legendární mýdlová opera se vrací

Vydrží na obrazovkách déle než nový Dallas?

Sice se teď pozornost televizních tvůrců zaměřuje spíše na seriálové verze filmových hitů, ale stále ještě nepominula vlna rebootů/restartů/remaků atd.. A další, kdo přišel na řadu, je seriál Dynastie.

Tuhle legendární mýdlovou operu asi netřeba představovat, vedle Dallasu je u nás zřejmě nejznámějším zástupcem tohoto žánru, pokud se bavíme o americké produkci.

Dallas se dočkal pokračování před pár lety (ale dostal jen tři řady), teď je na řadě Dynastie.

Novou podobu nabídne stanice The CW, která seriál popisuje následovně:

"Rolls Royce mezi všemi mýdlovými operami se vrátí v moderním rebootu, který bude sledovat osudy dvou nejbohatších amerických rodin a to Carringtonových a Colbyových, které spolu soupeří o nadvládu nad jejich bohatstvím a dětmi. Seriál bude nabízet pohled především dvou žen a to Fallon Carrington, dcery miliařdáře Blakea Carringtona a její brzy bývalé nevlastní matky Cristal, hispánské ženy, která se vdala do této rodiny a americké nejmocnější třídy. V době, kdy se dynastie objevují všude od reality show až v hlasovacích kabinkách - toto epické drama nabídne jedno procento okázalosti a lesku, zatímco odhalí temnou slabinu - zkorumpovaný svět vystavěný na zákulisních dohodách, zradě a v určitých případech i vraždě." 

Jak vidíte, klasická "mýdlovka". Za seriálem ovšem budou stát tvůrci seriálů jako je Super drbna nebo O.C., takže je jasné, že se můžeme těšit na svěží pojetí.

O nové Dynastii se mluvilo už před nějakými pěti lety, ale k realizaci nedošlo. To se podařilo až nyní.

Datum premiéry zatím známo není.

Podíváte se na novou Dynastii?

Zdroj: THR

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat