Živí mrtví: Jaké eso má Negan v rukávu?

Ne, není to jeho basebalová pálka Lucille.

Negan (Jeffrey Dean Morgan) z The Walking Dead je drsňák, o tom není sporu. A spousta lidí se ho bojí. Hlavně proto, že se s ničím nemazlí. Pokud ho někdo vytočí, tak může očekávat, že se seznámí s basebalovou pálkou Lucille, která je Neganovým miláčkem. Ale není to tohle ostnatým drátem potažené sportovní náčiní, které je Neganovou nejsilnější zbraní. Myslí si to alespoň Norman Reedus alias Daryl Dixon, který věří, že nejmocnější zbraní Negana je umění probudit strach:

"Má armádu lidí, kteří si říkají Negan. Dělají vše, co řekne. Tomu se teď nedá vyhnout. Jak to, že je Negan schopný zastavit Rickovu skupinu, když se to ostatním nepovedlo? Strach je větší motivací než láska nebo pomsta nebo cokoliv jiného. A on probouzí strach v lidech a to dělá zázraky. Je to speciálně kruté, protože používá dětské říkanky. Necítí provinění a není to osobní. Prostě se to musí stát... aby udržel řád." 

Tak o tom není sporu, že si Negan umí zařídit pořádek. Jeho metody jsou ale hodně drsné a doslova při nich teče krev. Ale když se kácí les, létají třísky a tomto případě jsou ony třísky rozdrcené lebky.

Jak se těšíte na sedmou řadu (která začíná 23. října) Živých mrtvých?

Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat