Hra o trůny: V sedmé řadě se možná objeví sympatický zpěvák. Zahraje si jednoho z Targaryenů?

O kterém umělci je řeč?

Přípravy na sedmou řadu Game of Thrones se pomalu rozbíhají (přestože se jí dočkáme až v létě) a tak se vynořují i informace o obsazení. Před pár týdny bylo oznámeno, že se dočkáme Jima Broadbenta, tentokrát se objevila zpráva, že roli zřejmě získal zpěvák kapely I See Stars Devin Oliver.

Informace ale zatím není potvrzená a sám umělec na svém Instagramu zveřejnil fotografii s popiskem "Možná se objevím a možná ne v sedmé řadě Game of Thrones"

Ale už to samé stačilo k tomu, aby se začalo zběsile spekulovat o tom, koho by mohl ztvárnit. A nejčastějším dohadem je (což není s ohledem na Devinovu vizáž překvapení), že by to mohl být někdo z rodu Targaryenů. Konkrétně Rhaegar, tedy muž, který je označován za příčinu rebelie Roberta Baratheona a vypadá to, že je také biologickým otcem Jona Snowa.

Opět je ale na místě upozornit, že Devinova účast nebyla ze strany HBO zatím potvrzena. Nebyl by to první drb z poslední doby, který se týká Hry o trůny. Velké pozdvižení způsobila i informace, že by si v seriálu mohla zahrát Angela Lansbury, ale to se později ukázalo jako nepravdivá zpráva.

Tak schválně, jestli to tentokrát bude stejný případ nebo Devina opravdu uvidíme.

Fotka zveřejněná uživatelem Treehouse (@devinoliveriss),
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat