Daredevil: Kdy se vrátí Kingpin?

Odpovídá jeho představitel.

Málokdo by se mnou asi nesouhlasil, pokud bych prohlásil, že postava Wilsona Fiska alias Kingpina byla jednou z nejlepších věcí na první řadě seriálu Daredevil. A bylo by tak fajn ho vidět znovu. Ve druhé řadě se sice mihnul, ale i tak mnozí doufají, že se s ním opět setkáme.

Nedávno se jeho představitel Vincent D'Onofrio nechal slyšet, že rozhodně není proti, aby se znovu vžil do role vládce podsvětí (celý článek), ale nebylo řečeno nic konkrétního. Tentokrát herce vyzpovídal server IGN, jehož redaktory zajímalo, kdy by se mohl Kingpin objevit:

"Nemůžu. Nemůžu nic prozradit. Mohu říct to, že Charlie (Charlie Cox, představitel Daredevila, pozn. redakce) a já zbožňujeme možnost pracovat spolu. A díky Jephově lásce (Jeph Loeb, šéf televizní sekce Marvelu, pozn. redakce) k této postavě a seriálu Daredevil, vím to, že pravděpodobně neskončil, že to ještě neskončilo, pokud jde o Fiska. Ale kdy a kde a jak není něco, o čem můžu mluvit. Vím, že tam... každý, kdo zná celé komiksové série Daredevila a Punishera ví, že je tam spoustu Fiska. Miluji to, protože se to točí v New Yorku a já můžu být doma s mou rodinou a hrát neuvěřitelnou postavu. Pro mě je první řada, kterou napsat Steven DeKnight naprosto spektakulární. Několik málo epizod, které jsem udělal během druhé řady... byla to jedna nebo dvě? Nevzpomínám si. Ty ale byly také skvěle napsány. Dokud zůstane psaní tak dobré, jako dosud, budu tu, kdykoliv požádají." 

Opět tedy žádné konkrétní potvrzení, ale mezi řádky se dá vyčíst, že je tu velká šance na návrat. A tvůrci by měli "nabídky" herce na návrat využít, protože Vincent je v roli Kingpina prostě vynikající.

Zatím není jasné, kdy se dočkáme třetí řady Daredevila, ani Punishera, ale obě byly schváleny.

Stáli byste o návrat Kingpina?

Zdroj: IGN
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat